НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

6.3. Записите от 40 часа в 10 ролки по 4 писти

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

6.3. ЗАПИСИТЕ ОТ 40 ЧАСА В 10 РОЛКИ ПО 4 ПИСТИ


Какво значи пасажи от нейните разговори с Учителя? Ами аз бях си отбелязал по номера даден момент от нейния разказ, което не беше ясно за самия мен. Защо не беше ясно? Защото тя беше го дала телеграфически и аз нищо не разбирах. Щом аз не разбирах, не можеше да разбере и някой друг, защото все пак аз бях въведен в нейния материал от самото прочитане. А искам да ви кажа, че до тогава никой смъртен човек, никой българин не беше се докоснал до нейните неща. Ами тука е отбелязано кога тя ми ги предава.

Тя ми ги предава на 15.01.1991 г. - никой не беше се докоснал до тези материали и аз бях първия човек, който ги четеше тези неща. И аз я запитвах за дадена случка, събитие или пък онова, което не ми беше ясно, тя включваше, имаше невероятна памет. Аз я заварих, когато беше на върха си на своята памет - тя беше още жизнена, макар че беше възрастна. Това е1991 г. Тя е много възрастна вече, тя е на 85 години. И тя е възрастна, обаче беше жива, с дух, със сила и разказваше подробно. И тогава тя се превключваше, направо се включваше - невероятно за мен, обаче тя се включваше в тази епоха, в този разговор с Учителя, и започваше да дава своето обяснение. И тези обяснения някой път бяха много дълги - 5-10-15 минути, половин час, тя се връщаше назад, събития, хора. Отиваше напред и т.н. И това всичко се записваше. И кое е най-интересното? Най-интересното е, че този магнетофонен запис успя да бъде съхранен и той беше вече един документ.

И така, в разстояние на много месеци аз успях да запиша много неща, и този материал беше записан в 10 ролки на 4 писти - това са 40 часа запис. Вие представяте ли си какво значи 40 часа запис? Бяха записани над 10 ролки. И което е най-важното - аз тука имам обозначение на един списък - кога са записвани ролките. И аз ще го предам на Полина, за да ги включи тези дати след моя разговор в момента. Така че бяха отпечатани 40 часа, това не е малко. И всичко, което трябваше тя го разказа и го обясни.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ