НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

НЕПТУНОВ ТИП

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

НЕПТУНОВ ТИП


Качествата на Нептун придават на неговото влияние възможност да създаде на Земята живи форми, които ясно изпъкват със своята красота и нежност. При хората, Нептуновото влияние създава типове нежни, деликатни, с меки и одухотворени форми, неспособни за по-големи физически напрежения и със слаба издръжливост към неблагоприятни външни условия. Тези качества са свързани най-вече с дихателната система: колкото тя е по-развита, толкова възможността за физическа издържливост и съпротива срещу неблагоприятните условия са по-големи; способността за дълбоко дишане и приемане на големи количества кислород създава здравия и физически устойчив човек.


Публикувано изображение


При хора със силно Нептуново влияние, дихателната система е общо взето слабо развита и най-често боледува. Тези хора имат меки мускули, бяла и нежна кожа, почти без косми. Главата е добре оформена, с меки, приятни форми. Косата е светла или руса, с тънък косъм. Челото е гладко, без бръчки, показващо липса на напрежение при разрешаването на задачи, защото всичко се прави по пътя на интуицията.


Публикувано изображение


Веждите са заоблени високо над очите, което показва доверчив и поддаващ се на вълнения човек, който лесно може да бъде излъган. Очите са с мек и приятен поглед. Останалите форми по лицето, като нос, устни, брада и пр., са с мек и нежен израз. Отрицателните Нептунови типове имат остър и неприятен поглед, от който лъха хлад, незаинтересованост и липса на съчувствие към ближните.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ