НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

Хълмът на Юпитер – този под показалеца, от вътрешната страна на ръката

  Науката на първата човешка раса - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ХЪЛМЪТ НА ЮПИТЕР - ТОЗИ ПОД ПОКАЗАЛЕЦА,

ОТ ВЪТРЕШНАТАСТРАНА НА РЪКАТА


Ако е добре развит и с линии, дава почтени чувства, разположение, радост, готовност за помощ и услуги, религиозност, идеализъм, предприемчивост, инициатива, жажда и стремеж да се прояви в живота, неудържимо влечение към власт, почит и богатство.

При груба ръка и без линийки дава суеверие, липса на уважение, презрение, гордост, самомнение, низост.

Слаб, плосък Юпитеров хълм показва липса на всякакъв стремеж в живота, също и неуспехи, мързел, сметкаджийство, незаинтересованост, безчувствие.

Силно развит Юпитеров хълм показва прекалено честолюбие, самомнение, глупава гордост, разположение към ядене и пиене, прекалена любов към живота, предразположение към оплешивяване.

Прекалено силно развит хълм показва самомнение, самохвалство, маниачество.

Гладък и без линии хълм показва спокоен живот, но и малко успехи. Набразден с много линийки хълм показва активен, разнообразен живот, с успехи и неуспехи.

Ако върху Юпитеровия хълм имаме линии по посока на показалеца, пред нас е човек с динамичен живот, инициатива и успехи във всички материални начинания. Ако линийките са хоризонтални, това не е толкова благоприятно за успеха в осъществяването на материални планове и задачи в живота, но въпреки това тези линийки не са заплашителни.

Знаци върху Юпитеровия хълм:

Квадратът е твърде добър знак, който предпазва човека от увлечения,погрешни и прекомерни стремежи, дава вътрешна сила и издръжливост.

Триъгълник - способност към политика, дипломация,успехи при заемане на високи постове показва човек, който умее да заблуждава. Кръст или звезда показват успехи в кариерата. Кръг показва чест, слава, радости. Решетка показва липса на успехи, спънки и вреди. Точка показва падане от обществено положение и ядове.

Термините „успех, несполука, радост” и т.н., трябва да разбират само в смисъла на проява на онези черти, които са характерни за Юпитеровото влияние.


  Науката на първата човешка раса - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ