НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

Как работят Адептите

  Имам дом Неръкотворен II - Влад Пашов (1902- 1974)
Алтернативен линк

  • 1099 Как работят Адептите
– Живият Господ? – Те направляват човешките мозъци, изпращат им специална енергия, с която изменят мислите на народите и управляващите за създаване на нов живот на Доброто, на Любовта, на Правдата, Истината и Мъдростта. Това е един универсален метод за духовна работа на Божията нива, за изпращане на специална енергия към съзнанието на всички добри хора по лицето на Земята, на които съзнанието е будно.
През пръстите на дясната ръка ще изпратите енергията и тя ще образува един кръг и ще дойде към вас. През лявата ръка ще възприемате енергията по същия начин. Ще отправите мисълта си към съзнанието на всички добри хора по лицето на Земята, на които съзнанието е будно. Ще мислите за всички добри хора! Няма да се стремите да разберете в какво се състои тайната, няма да разсъждавате защо излиза вода през дупката на лейката – просто ще поливате цветята. Това упражнение ще го направите тъй, както бихте вдигнали една лейка и изливате вода.
Сега всеки един от вас трябва да стане проводник – да изпратите енергиите на Доброто към всички добри хора, да изпратите силите на Любовта, Мъдростта, Истината, Правдата и Добродетелта. Тази енергия вие изпращате повидимому чрез тази физическа ръка, но има друга духовна ръка, по която идва енергията. Има три направления, но вие ще оперирате с тази физическа ръка.
Вдига се дясната ръка към изток с разтворени пръсти, лявата ръка – на лявото коляно. Като проектирате енергиите на Доброто през палеца, ще кажете:
Да се прослави Господ във всичките Свои дела!
(3 пъти) и после:
Да царува силата на Неговото Добро във всички добри хора!
(3 пъти)
С първия пръст (3 пъти):
Да се прослави Господ във всичките Свои Дела!
Да царува силата на Неговата Любов във всички сърца!
Със средния пръст (3 пъти):
Да се прослави Господ във всичките Свои дела!
Да царува силата на Неговата Правда във всички умове!
С безименния пръст (3 пъти):
Да се прослави Господ във всичките Свои дела!
Да царува силата на Неговата Истина във всички души!
С малкия пръст (3 пъти):
Да се прослави Господ във всичките Свои дела!
Да царува силата на Неговата Мъдрост във всички духове.
Сменят се ръцете: дясната ръка – на дясното коляно, а лявата – протегната напред към изток, малко нагоре, с разтворени пръсти. Повтарят се същите формули, както с дясната ръка, за всеки пръст.
Двете ръце – към Слънцето с отворени длани навън и лакти, опрени на коленете. Съберете след това пръстите на всяка ръка така, че да се допрат със съседните пръсти. След това съберете ги заедно една срещу друга в отвесно положение. Вдигнете си лактите от колената и прочетете Добрата молитва и след това следната формула (3 пъти):
Мир и Радост да цари в нас и във всички сърца.
Пътят на Божията Любов е осеян с всички възможности и условия за постижение.
Да бъде благословен Господ на Любовта в нашите души.
Проявеният Дух в Любовта, проявеният Дух в Мъдростта, проявеният Дух в Истината носи всичките блага на Живота на Единния, вечния Бог, извор на всички блага, в когото всичко се обединява.
С Господа, който живее в мене, всичко мога. Помощта не иде отвън, тя иде отвътре!  


  Имам дом Неръкотворен II - Влад Пашов (1902- 1974)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ