НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

НЕПТУН

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

НЕПТУН


В Овен. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва чувствителността, изразена в благородно съчувствие и помощ. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава хлад, незаинтересованост и несъчувствие.


В Телец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава широта и топлота в отношенията, подтик към изкуствата, особено към пеенето.


В Близнаци. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава по-ново и интелектуално долавяне и разрешаване на всеки въпрос. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице склонност към изпадане в заблуда и измама.


В Рак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице изразена интуиция, топло съчувствие към най-близките (деца, брачен партньор), предугаждане на техните нужди и старание за задоволяването им преди още да са изказани. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава несериозно и незадоволително отношение към женитбата и партньора.


В Лъв. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава израз на голяма мекота и приятност, които ги препоръчват навсякъде, заедно с подтик за съчувствие, услужване и похвала към близки и околни. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава изострена чувствителност, липса на съчувствие, стремеж към преувеличаване на всичко преживяно.


В Дева. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува стремеж към възвишени идеи. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава стремеж към отричане на общоприети идеи без каквото и да било основание.


Във Везни. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа за изява в изкуството, заедно с топло, мило и идейно отношение в любовта. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице хлад в чувствата и стремеж за измама на партньора по любов.


В Скорпион. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува голям прилив на сили с ясно изразени чувства и възможности за постигане на желанията. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава хлад и рязка промяна в създадени вече любовни отношения.


В Стрелец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва мекотата в творчеството и внася изкуство в него, заедно с умение за заглаждане на неприятностите в отношенията с околните. При много издигнатите в морално отношение личности се наблюдава благороден подтик към добро, милосърдно отношение към нуждите на околните, пренебрегване на собствените нужди и задоволяване предимно нуждите на околните с ясно изразена скромност. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж за отмъщение.


Във Водолей. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа към по-благородна обхода с всички. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава незачитане и хладни отношения към всички и всичко.


В Риби. Тук Нептун е в собствения си зодиакален знак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се наблюдава пълноценна изява на всички положителни Нептунови качества: физическа красота с нежна, деликатна и приятна външност; съчувствие, стремеж към приятна обхода. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице неговото отрицателно влияние: отношение без съчувствие и без добра обхода.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ