НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

АСПЕКТИ НА НЕПТУН

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

АСПЕКТИ НА НЕПТУН


С Плутон. При съвпад всичко, което Нептун дава и носи, е парализирано или много често поражда лоши постъпки.


При благоприятни аспекти е налице голяма активност на Нептуновата природа.


При неблагоприятни аспекти се наблюдават заболявания от най-странно естество, склонност към неразумни решения и действия, като напускане служба, смяна на професия или смяна на партньор (развод).


Едно от най-ясно изразените влияния на Нептун (когато е аспектиран или по-силно изразен в хороскопа), е да предразполага към приемане на влияния от хора, с които личността общува. Тази черта е обоснована от значителния наклон на Нептуновата ос. Такива хора попадат в среда на наркомани, поддават се на влиянието им и самите стават такива. Подобно влияние изпитват и от среди с по-морални качества и подтици.


В сравнение с останалите планети, Нептун и Плутон обикалят около Слънцето за най-дълги периоди: Нептун - за малко повече от 164 години, а Плутон - за 250 години. Тези големи периоди създават възможност, аспектите им да съществуват по-дълго и бавно да се променят. Така например, от около 1945 г. до края на 1985 г., т. е. в продължение на около 40 години двете планети имат почти едно и също ъглово разстояние. Родените през този период в по-силна или в по-слаба форма (в зависимост от аспектите си със Слънце, Луна и останалите планети) могат да бъдат предразположени към влияния от околната среда.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ