НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

За авторите

  Бодхисатвата на 20 век - Филип Филипов
Алтернативен линк

За авторите


Филип Филипов. Роден през 1974 г., живее и работи във Варна. Завършва математика във Варна и по-късно придобива бакалавърска степен като преподавател по физика и химия през 2001 г., а по-късно защитава магистърска степен по философия на съзнанието и езика в Софийски университет „Климент Охридски". Изучава езотерико-християнските учения на Учителя Беинса Дуно и Рудолф Щайнер от 1992 г. Издава един от първите учебници по астрология в посткомунистическа България през 1995 г. Работи като сътрудник за предпечатна подготовка на Издателство „Бяло Братство" и като уебмастер на сайт www.BeinsaDouno.org от 1997 г. Работи по проекта за създаването на пълен електронен архив на Словото на Учителя Беинса Дуно и по създаването на нови мултимедийни книжовни форми. Член на Антропософското общество от ноември 2004 г.
Е-меил: [email protected]

Преслав Павлов. Роден през 1972 г. във Варна. Защитава магистърска степен в Технически университет - Варна през 1996 г. и специализира във Великобритания през 2005 г. Работи като менажер в областта на информационните технологии. Изучава езотерико-християнските учения на Учителя Беинса Дуно и Рудолф Щайнер от 1990 г. В периода 1998-2006 г. посещава и живее в много страни по света и изучава традициите на Западноевропейската култура. По настоящем живее и работи в София, България. Автор на няколко монографии с антропософска насоченост. От 2002 г. работи по изграждането на антропософска библиотека на английски език.
Е-меил: [email protected]

Димитър Калев. Роден през 1953 г., живее и работи във Варна. Медик по образование, доктор по медицина, асистент по белодробни болести в Медицински университет - Варна. Работи като редактор в Издателство „Бяло Братство", София. Съставител на документална книга за Учителя Беинса Дуно („Учителя във Варна", 1999) и на сборници с негови беседи („Разумното сърце", 2004 и „Сила и Живот", седем томна хронологична поредица). Автор на четири сборника с лирика, член на Съюза на българските писатели. Е-меил: [email protected]


  Бодхисатвата на 20 век - Филип Филипов
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ