НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

Кабалистични методи за работа

  Имам дом Неръкотворен II - Влад Пашов (1902- 1974)
Алтернативен линк

929 Кабалистични методи за работа.

Числото 4 041 е щастливо. В него има две четворки. Четворката носи щастие за онези, които я разбират. За онези, които не я разбират, това число носи противоречие. Единицата е проблематично число. Деветката е щастливо число за онези, които могат да смятат добре.
Когато искаш да си създадеш приятели, ще прилагаш действието събиране. Ако искаш да подобриш условията, ще работиш с изваждането. Когато искаш да угостиш приятеля си, ще прилагаш умножението. Ако искаш да бъдеш справедлив, ще прилагаш делението, ще дадеш на всеки каквото му се пада. Значи Справедливостта е в делението, Радостта – в умножението, добрите условия – в изваждането, приятелството – в събирането.
Когато имаш едно отрицателно чувство в сърцето си, ще изваждаш. Отрицателното чувство не излиза с Любов, ще го хванеш с щипците и ще го извадиш. Колкото повече Любов даваш на лошия човек, толкова по-лош става той. Ако нахраниш змията, тя става по-лоша. Следователно, дойдеш ли до злото, не му давай условия да се развива, не го подхранвай. Ако подхранваш злото и му даваш условия да се развива, то ще погълне Доброто и неговата сила. Тогава ако искаш да проявиш Доброто в себе си, ще видиш, че то няма сила, неговите сокове са изчерпани.


  Имам дом Неръкотворен II - Влад Пашов (1902- 1974)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ