НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

ПЛУТОН

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ПЛУТОН


В Овен. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция повишава жизнеността, активността и енергията. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава изразена бруталност с физически и психически сътресения.


В Телец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава прилив на енергия за всестранна дейност, преди всичко за материални придобивки. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице същото, но на по-нисшо ниво.


В Близнаци. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава талант и умение със слово да бъдат убеждавани слушателите (красноречие). При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава заядливост и стремеж за противоречия.


В Рак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва привързаността към децата и към всичко свое. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се създава предразположение за скандали в семейството с остри и несдържани забележки към близките.


В Лъв. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти са налице хора, който създават около себе си атмосфера на почитание, уважение и предразположение към подчинение, т. е. полъх на господство. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава склонност към диктаторски похвати.


В Дева. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция формира склонност за приемане на нови идеи и желание да се прилагат на дело. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице склонност към противопоставяне на общоприетото.


Във Везни. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция определя ясно изразена сила и възможност за постигане на всяко желание, заедно със сила за изява в изкуството. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж към резки и неочаквани промени, скъсване на любовни връзки или ликвидиране на подтика към изкуството.


В Скорпион. Тук Плутон е в собствения си зодиакален знак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава пълното и цялостно изявяване на доброто Плутоново влияние: изблик на сили, постоянство в постигане на всяка добра задача. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава неговото отрицателно влияние: рязкост, изненадваща грубост, постъпки, имащи за цел да ликвидират доброто.


В Стрелец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице ясно изразен стремеж, наситен с голяма сила, за придобиване на материални блага и знания. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава незачитане и разпиляване на това, което притежават, или болезнена привързаност към него.


В Козирог. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава прилив на сила и устойчивост при постигане на всяка поставена задача. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти, се наблюдава бруталност, неприятни постъпки за околните, прилив на сили за отмъщение, особено когато са засегнати.


Във Водолей. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се наблюдава изненадващ прилив на сила за творчество. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се регистрират изненадващи събития, носещи нещастия и големи мъки.


В Риби. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция определя прилив на сили за творчество в твърде мека форма. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдават силни подтици към неразумни решения и постъпки.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ