НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

УРАН

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

УРАН


В Овен. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава склонност към по-голяма смелост и решителност в осъществяване на всичко ново. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава същата смелост и решителност, но приложена в по-неразумни и неприемливи задачи.


В Телец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти са налице условия за зараждане на много и по-особени идеи, заедно с подтици за тяхното осъществяване. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава същото, но в по-елементарно и грубо естество.


В Близнаци. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава подтик на мисълта към нови сфери на знанието и към усъвършенстване на задачите. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти мисълта блуждае в безредие и непоследователност, неразбирана от никого.


В Рак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се създава стремеж към новости и разумни промени в домашната обстановка. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти съществува също стремеж към промени, но изразени в безредие.


В Лъв. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция подсилва нервната система и кръвообращението, създавайки по-пълна и правилна реакция при всички възбуди. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж към отричане на съществуващите порядки в човешкото общество, стремеж към анархия.


Във Везни. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува стремеж към оригинални изяви в изкуството, разположение и любов към животните. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава стремеж към резки и неблагоприятни отношения с околните и с партньора, чудачества в изкуството.


В Скорпион. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава стремеж към големи, оригинални и величави задачи, изискващи сила и енергия. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти липсват условия за осъществяване на ясно поставени задачи, поради което могъщи сили се сгромолясват върху главата му и му причиняват големи страдания.


В Стрелец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува силен и ясно изразен стремеж към оригинално творчество, съпроводено с голямо старание и изпълнителност. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице същото, но в по-принизено естество и с голямо честолюбие.


В Козирог. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава по-задълбочено приемане и обмисляне на нови и оригинални идеи. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава прибързана и необмислена привързаност към някои идеи, стигаща до фанатизъм.


Във Водолей. Тук Уран е в собствения си зодиакален знак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция всестранно и пълно изявява Урановите влияния в добрата им форма. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице уклон към всички негови отрицателни влияния.


В Риби. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти са налице подчертано морални качества, чувства на уважение и внимание към по-възрастните, по-издигнатите и въобще към всички хора. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава сурово и хладно отношение към всичко и всички.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ