НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

САТУРН

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

САТУРН


В Овен. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция придава голяма затвореност, замисленост, задълбочено търсене на изход от всяка поставена задача. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице отенък на вечно недоволство и стремеж към присвояване на чуждото.


В Телец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува стремеж към всестранно и задълбочено търсене на истината, съчетан с мекота, без дребнавости. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава същото, но в по-груба и елементарна форма.


В Близнаци. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж към задълбочено мислене, търсене на причините и последствията на всяко явление, стремеж към разумно отношение и използване на всички материални ценности. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се проявява заяждане за най-дребни неща, съчетано със скъперничество.


В Рак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция придава стремеж към полезна и приятна загриженост за нуждите на близките, предимно в тесен семеен кръг. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице притъпяване на тази загриженост, подтик към затвореност, необщителност , предпазливост и подозрителност.


В Лъв. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж за създаване на ред, порядък, заедно с разумна пресметливост във всяко начинание. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж за критикарство и недоволство.


В Дева. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице стремеж към мислене, към проповядване, назидаване, излагане на непопулярни идеи и идейни течения. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти съществува фанатично отношение към определена идея.


Във Везни. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж към по-голяма задълбоченост и устойчивост на чувствата, влагане на по-задълбочена мисъл във всяко творчество. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава липса на устойчивост в чувствата и повърхностност в творческия процес.


В Скорпион. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава голям прилив на енергия и устойчивост при постигане на всяко нещо. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава прилив на сили за постигане на лоши замисли и отмъстителност.


В Стрелец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава устрем за поемане на големи и отговорни задачи, прилагане на разумни методи за благополучното им осъществяване. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава стремеж към приемане на много задачи за изпълнение, неясни и безредни методи за изпълнението им, заедно с разпокъсаност на вниманието.


В Козирог. Тук Сатурн е в собствения си зодиакален знак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава пълнота и всестранна изява на положителните Сатурнови влияния. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице отрицателното негово влияние.


Във Водолей. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава задълбочено и всестранно мислене при вземане на решения, без прибързаност. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава прибързаност и необмисленост при всички случаи, когато трябва да се вземе решение за действие.


В Риби. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се зараждат по-задълбочени идеи и устойчивост в тяхното осъществяване. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти са налице некачествени идеи и незаслужен напън за тяхното осъществяване.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ