НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

ВЕНЕРА

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ВЕНЕРА


В Овен. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция активизира чувствата и стремежа към изкуствата. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице дразнещо отношение или притъпена проява в изкуството.


В Телец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице голяма широта и богатство на чувствата, подтик към изкуствата, особено към пеене. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава същото, но в принизена форма.


В Близнаци. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава стремеж и възможност за добра изява в изкуството, дар-слово и предразположение към литературно творчество. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава неискреност и подчертано сметкаджийство в отношенията с околните, предимно с противоположния пол.


В Рак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува подтик към по-меки, топли и мили чувства както към близките, така и към противоположния пол, добро въображение и стремеж към изобразителното изкуство. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице склонност към мързел.


В Лъв. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа към изкуствата, създава вътрешно желание за самоподчертаване. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице неустойчивост в чувствата и стремеж за налагане на своето.


В Дева. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция определя разположение за помощ на околните и по-голяма идейност в чувствата. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава подостреност към постигнатото от други и завист.


Във Везни. Това е собственият зодиакален знак на Венера. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти са налице пълните и ясно изразени венерини качества, преди всичко подтици към изкуството. При по-елементарни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава същото, но в нисши форми, заедно с неискреност във всички прояви.


В Скорпион. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава силна и ясно изразена изява на чувствата, често пъти дотолкова, че всяко желание се постига. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице рязко и неочаквано ликвидиране на чувства към любим човек от противоположния пол.


В Стрелец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава изобилие и богатство на чувства към всички и най-вече към противоположния пол. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдават същите чувства, но само като външен ефект, с неискреност, фалш и често с израз на презрение.


В Козирог. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува задълбоченост и устойчивост на чувствата. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдават повърхностни и неустойчиви чувства, стремеж към тяхното потъпкване и ликвидиране.


Във Водолей. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава израз на бурна обич и разположение към всичко живо - птици, домашни животни, а също и към любимия човек. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава подчертана капризност и често ликвидиране на любов към човека от противоположния пол без сериозна причина.


В Риби. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция изразява меки, мили, нежни и висши чувства. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице лъжа и хлад в чувствата, стремеж за измама на човека, който е бил обичан.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ