НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

ПЛУТОН В ДОМОВЕТЕ

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ПЛУТОН В ДОМОВЕТЕ


В първи дом, Плутон определя външния вид на личността такъв, какъвто описахме при Плутоновия тип. Такъв човек проявява голяма активност във всяко направление. Когато е недоволен от делата на близките и околните, той реагира бурно, без да обмисля последиците на постъпките си. Тези му качества създават сътресения в семейния живот или сред околните, тъй като при това положение, Плутон е в опозиция със седми дом - дома на брака.


Във втори дом, Плутон дава на родения подчертан интерес към всичко.


В трети дом, Плутон определя човек, който в живота си все търси някакви неподходящи и неприемливи методи за осъществяване на задачите в работата и в професията си и вечно се лута в тази област на живота си.


В четвърти дом, Плутон поставя личността при мъчителни състояния в семейството, където се е родил, при остри сътресения или развод между родителите, дори възможност за преждевременна смърт на един от тях.


В пети дом, Плутон определя рязко и бурно скъсване на любовни връзки с човек от противоположния пол, неговата преждевременна смърт или лоши отношения с децата си.


В шести дом, Плутон определя при родения в повечето случаи, липса на братя и сестри; ако има такива, определя неприятни и остри отношения с тях или тяхната насилствена, преждевременна смърт.


В седми дом, Плутон неумолимо тласка към неразумен и необмислен развод, за което личността съжалява по-късно.


В осми дом, въздействието на Плутон е парализирано и е притъпено.


В девети дом, Плутон дава жажда за власт, безогледно незачитане на установените порядки, бурна реакция към всичко установено.


В десети дом, Плутон определя липса на установена професия или честа смяна на общественото положение.


В единадесети дом, Плутон определя връзки и неприятни конфликти с полицията, органите на държавна сигурност и служби при тях.


В дванадесети дом, Плутон дава на родения устойчивост и силен стремеж при постигане на всяка поставена задача.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ