НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

САТУРН В ДОМОВЕТЕ

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

САТУРН В ДОМОВЕТЕ


В първи дом, Сатурн, особено ако е близо до хоризонта, действа силно, което се отразява както на физическото тяло, така и на психическите изяви, описани при Сатурновия тип. Ако в седми дом, който е опозиция на първи, липсва някоя планета, която създава възможност за развод (Марс, Уран или Плутон), в семейния живот на личността ще има известни дисонанси.


Във втори дом, Сатурн подсилва вътрешните качества, които дава на човека.


В трети дом, Сатурн дава по-добро отношение към материалните и осезаеми неща. Такива хора са добри земеделци, миньори, скулптори или такива, които с голямо умение ръководят възложената им работа, спазвайки необходимите правила за нейното изпълнение. Те влагат много мисъл, разсъдък и съображения и не допускат никакво отклонение от установените порядки, когато трябва да извършат нещо.


В четвърти дом, Сатурн показва, че условията в семейството, в което личността е родена, са лоши, оскъдни, неблагоприятни и ограничаващи както в материално, така и в психологично отношение. Не рядко такива деца са изоставени от своите родители.


В пети дом, Сатурн определя липса на добро, мило, топло и любовно отношение както от страна на човек от противоположния пол, така и от собствените деца.


В шести дом, Сатурн създава на родения грижи около своите родители или около неговите близки и познати.


В седми дом, Сатурн определя тежки и мъчителни условия в семейния живот: развод, смърт на брачния партньор, неприятни конфликти между съпрузите, произлизащи предимно от ревност.


В осми дом, Сатурн е с повече или по-малко парализирано влияние и по-малко смущава живота на личността.


В девети дом, Сатурн дава на родения мрачен, тъжен и нерадостен възглед върху живота, стремеж за критично отнасяне към всичко и всички, склонност да оправя хорските работи.


В десети дом, Сатурн дава умението за влагане на мисъл, ред и точност във всяка работа. Такива личности са добри ръководители.


В единадесети дом, Сатурн определя при родения връзки с много по-възрастни хора, които с готовност му помагат в живота и в работата му. Много често брачният му партньор е значително по-възрастен, като отношенията им са по-задълбочени, а не само приятелски.


В дванадесети дом, Сатурн предразполага личността към справедлив ред или към литературно творчество с по-философски характер.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ