НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

Изчисления за годините, когато ще станат събития в живота на човека

  Науката на първата човешка раса - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ИЗЧИСЛЕНИЯ ЗА ГОДИНИТЕ, КОГАТО ЩЕ СТАНАТ СЪБИТИЯ

В ЖИВОТА НА ЧОВЕКА


Публикувано изображение




Това е въпрос, който все още не е достатъчно категорично определен. Тук даваме един метод за определяне: ако прекараме надлъжна линия по средата на Юпитеровия пръст и я продължим надолу, тя ще пресече Венериния хълм. Частта от линията, минаваща през Венериния хълм и Плутоновия участък се дели на две и се намира основната точка (т.О). която се съединява с дадени различни точки на ръката, както това е показано на фигура 60. Пресечната точка на животната линия с гореспоменатата е мястото, откъдето започва пресмятането на годините в човешкия живот (т.О').

Линията, която съединява точката между Юпитеровия и Сатурновия пръст (т. А) и основната точка (т.О), в пресечната си с линията на живота точка (т.А') дава 10-ата година. Линията, която съединява точката между Сатурновия и Аполоновия пръст (т.В) с основната точка, определя при пресичането си (т. В') 20-ата година. Линията, изхождаща между Аполоновия и Меркуриевия пръст, определя 30-ата година (т. С'). Онази линия, която излиза от крайната точка, от гънката на Меркуриевия пръст (т. Д), определя 40-ата годишнина (т. Д'). Перпендикулярът, прекаран през най-долната точка на линията, която прекарахме през Юпитеровия пръст, определя 70- ата година.

Всички клонки или каквито и да било знакове по линията на живота отразяват известни събития, които могат да бъдат уточнени по годините с точност до 2 години.

Само продължителността на човешкия живот не може да се пресметне с положителност и достоверност.

Времето може да се определи и по умствената линия. Точката, в която умствената линия сече точката на Съдбата, дава 20-ата година върху последната. Пресичането на сърдечната линия с тази на съдбата определя 40- ата година. Като разделим тогава линията на Съдбата на пропорционални части, можем да получим годините, които ни интересуват.


Май, 1975 година



  Науката на първата човешка раса - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ