НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

ЮПИТЕР

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ЮПИТЕР


В Овен. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа за постигане както на материални ценности, така и на научни знания, заедно с ясно изразена смелост при всяко творчество. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице жажда за самоизтъкване, надценяване на собствените възможности при реализиране на всяка поставена задача.


В Телец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува стремеж към всестранност и изява на творчеството с обхващане на по-широк кръг от задачи. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава разхвърляност и липса на система във всяка работа.


В Близнаци. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж за придобиване на знания, опитности и материални ценности. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж да се самоизтъкват, че знаят всичко, заедно с жажда за присвояване на материални ценности по незаконен път, чрез измама и кражба.


В Рак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция придава бащинско отношение към близките и към всички други, готовност за подкрепа и помощ. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице същото, но с фалшив оттенък.


В Лъв. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се наблюдава стремеж към ритуалност и голяма тържественост при обществени прояви. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти съществува стремеж за самоизтъкване и ясно изразено честолюбие.


В Дева. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж, привързаност и популяризиране на нови идеи. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице отричане и неблагосклонно отношение към онова, което Идейният свят дава за творческите процеси.


Във Везни. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж да се внася нещо красиво и съвършено във всяка работа и творчество, топли и задълбочени отношения към заобикалящите хора. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице фалш и неискреност.


В Скорпион. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа към голям размах в значителни и отговорни задачи, към доброто им изпълнение докрай, заедно с прилив на сили във всяка творческа насока и подтик към големи материални придобивки. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице склонност към грандомания и необмислено разточителство на материални ценности.


В Стрелец. Тук Юпитер е в собствения си зодиакален знак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция дава пълноценен израз на всички добри Юпитерови влияния.При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдават неговите отрицателни въздействия: презрение към всички, като че ли от тях нищо повече не може да се очаква.


В Козирог. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се създава възможност за добра организираност при осъществяване на всяка творческа работа с добър организаторски талант. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж за залавяне с много задачи едновременно, разпиляност на вниманието, което отнема възможността за осъществяване на поне една от тях.


Във Водолей. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава стремеж към прилагане на по-оригинални и нови методи при осъществяване на всяка поставена задача. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава подчертано честолюбие и неприемливи методи и похвати в творчеството.


В Риби. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се създава подтик за прилагане на по-меки и по-фини методи и похвати при изпълнение на всяка задача, дипломатически талант и умението всичко да изглежда постижимо. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице фалш и несъответна убеденост за новаторство в творчеството, неискреност в отношенията с хората има неискреност (едно говори - друго мисли).



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ