НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

МАРС

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

МАРС


В Овен. Това е собственият зодиакален знак на Марс. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция даде пълно и цялостно Марсово влияние, предимно от неговата добра страна: сила в борбата за справедливост и за защита на слабите и онеправданите. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се подсилва жаждата за борба, грабеж и грубост.


В Телец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция придава всестранна активност при творческия процес. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице припряност и неоправдана прибързаност във всички направления.


В Близнаци. При по-интелигентни типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава предразположение към разискване на научни въпроси. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице заядливост и желание да се обажда където трябва и не трябва (бърборко).


В Рак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава разположение за общуване с хората и създава привлекателност в полово отношение. При по-елементарни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава грубост в отношенията към хората и партньора по любов.


В Лъв. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава стремеж към господство, физическа издържливост и към спортуване. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти съществуват груби отношения към околните.


В Дева. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува стремеж и борба за по-нови идеи и за тяхното проповядване. При по-елементарни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава стремеж към отричане на общоприетите идеи.


Във Везни. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа всяко нещо да бъде добре направено, с влагане на изкуство във всяка дейност. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти съществува стремеж към прибързано и недобро изпълнение на всяка задача.


В Скорпион. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице подсилване на енергичността и неуморността във всяка дейност, склонност към две крайни изяви - твърдо отношение към околните с изненадващо резки промени към по-меко. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице същото, но в много по-груба форма, което създава физически и психически сътресения.


В Стрелец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция проявява всестранна и спокойна дейност в творческия процес. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава припряност и неоправдана прибързаност при осъществяване на задачите.


В Козирог. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва устойчивостта за постигане на всичко. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава подсилване на жаждата за обсебване на чуждото.


Във Водолей. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува стремеж към изява в по-нови и оригинални направления. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж към ексцентричното, неприето от никого, към щурашкото.


В Риби. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва меките и благородни чувства към околните. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава хлад и незаинтересованост към нуждите на околните.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ