НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

АСПЕКТИ НА МАРС

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

АСПЕКТИ НА МАРС


С Юпитер. При съвпад дава крайно честолюбив човек, който се стреми да се изтъква и подчертава.


При благоприятни аспекти е налице личност с голяма енергия и инициатива за извършване на всяка работа, поемане на отговорност и увереност за довеждане до благополучен край на всяко начинание, което е поела.


При неблагоприятни аспекти имаме крайно припрян човек, който все бърза, без да доосмисля и довършва работата си до край.


Със Сатурн. При съвпад е налице добра оценка и разумно изразходване на всички материални и интелектуални ценности.


При благоприятни аспекти имаме човек, който прави разумни усилия да разбира света около себе си и усилия за материални и интелектуални придобивки, т. е. за знание. Известно е, че в древността знанието се е пазело в тайна и се е поверявало само на избрани и достойни хора.


При неблагоприятни аспекти имаме човек, който обича чуждото и има склонност да си вземе от него. При примитивни типове са налице направо добре обмислени разбойнически акции. При някои случаи на зле аспектирани Марс и Сатурн, предимно с Нептун, се наблюдава клептомания.


С Уран. При съвпад имаме човек с бурни нервни реакции и прибързана решителност.


При неблагоприятни аспекти (особено, когато са точни) имаме резки и дръзки действия, голяма вероятност за оперативни намеси върху тялото,неочаквани и неприятни събития в живота.


При благоприятни аспекти имаме енергичност и бърз подход към всяка работа.


С Нептун. При съвпад е налице голяма емоционалност и сензитивност: личността е склонна да се развълнува от най-малките събития и винаги с преувеличаване на техния ефект.


При неблагоприятни аспекти имаме хладно и неприязнено отношение към околните, липса на съчувствие, внимание и уважение.


При благоприятни аспекти имаме топло, дружелюбно, пълно със съчувствие и отзивчивост отношение към всички и всичко. Такива хора са приятни.


С Плутон. При съвпад човек, когато трябва да действа, в повечето случаи остава пасивен или ако прави нещо, то е неправилно и объркано.


При неблагоприятни аспекти дава бруталност, чести катастрофи, падания и операции.


При благоприятни аспекти е налице голяма творческа енергия: такъв човек е неуморим, винаги действа и работи за постигане на поставените задачи.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ