НАЧАЛО

Новости в сайта | Контакти | Дарение
Категория:
  Търсене в различните класовеПодробности при търсене


< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПИСМА И ДОКУМЕНТИ ОТ УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

1918_06_07 Учителя до Минчо Сотиров

Алтернативен линк

(получено на 27 юни 1918 г. по Леон Аврамов)


Любезни М. Сотиров,


Получих писмото ви. Вяра твърда, Любов постоянна, надежда непреривна. Започва вече ставането, оживяването и възкресението.


Господ на всичката пълнота ще изпълни Своето дело. От опит ще познаете Неговата всеобемляюща Мъдрост и мощна сила. Вървете напред според упътванието на Неговия Дух. Вечния извор на живота Никога не пресъхва. Той е всякога обилен с Любов за слабите и страждующите. Аз ще сторя всичко, което е добро за вашите души. Ще хвърля повече виделина на пътя ви, ще озаря тъмнотата, и светлина ще дойде отгоре.


Велик е Отец Наш във всичките свои дела. Той е само Единния Истинния Господ и Бог на Живота и на всичката пълнота. Той ще изпрати Мирът в душите на тези, които го чакат. Верни докрай.


Победата е с Господа, всяка слава и величие, всяко Знание и Мъдрост е с Него. Той въдворява вече Своето Царство. Всички ще чуят гласът Му. Някои ще плачат и някои ще се радват. Моето благословение и


благословението на Господа на всичката пълнота да бъде с вас и с всички, които следват и вършат Волята Божия в правда. Ваш В.


Ж. К. В. О.

(Свещеният подпис)


Варна

27.VI.1918 г.


(ПИСМО ОТ УЧИТЕЛЯ ДО МИНЧО СОТИРОВ  7 юни 1918 г., Варна)
Източник: ИЗГРЕВЪТ НА БЯЛОТО БРАТСТВО ПЕЕ И СВИРИ УЧИ И ЖИВЕЕ, Том 25, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДАНАГОРЕ


placeholder
V1-ON