Учителя Беинса Дуно - Петър Дънов
НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ТЕМАТИЧНИ ИЗВАДКИ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

<< Книга за здравето

РАК

Алтернативен линк


РАК


  Тази болест се явява при дисхармония между главния мозък и симпатичната нервна система. Тогава някои клетки на тялото се индивидуализират и почват да се размножават по свой почин, а не според нуждите и целите на организма. Така се появяват тъй наречените ракови образувания. За болестта трябва да се употребят следните средства:



  1. Слънчеви бани.



  2. Виолетовият цвят действува лечебно при рака. Ето защо, човек да има виолетови предмети в стаята си. Може да носи виолетов шал, виолетови кърпи и други виолетови предмети. Може да има виолетови украшения, виолетови завеси в стаята си.



  3. Всеки ден мислено ще облива тялото си с душ от виолетова светлина.



  4. Всеки ден да употребява суров кромид лук.



  5. Възстановяване хармонията между главния мозък и симпатичната нервна система. Главният начин за отстраняване дисхармонията между ума и сърцето или между главния мозък и симпатичната нервна система е любовта към Бога, любов към всички, вяра, надежда, прави мисли, чувства и постъпки. В болния да стане пълен вътрешен преврат, да стане друг човек, да тръгне по друго направление. Да тръгне към Бога. Тогава може да се лекува.



  1. Вземат се корени от кукуряк, набождат се в една малко издълбана ябълка и така заедно с ябълката се изпичат във фурната. След това коренчетата се изваждат от ябълката, варят се и тази отвара се пие.



  2. Да се пие слънчева вода (топлена на слънце).



  3. Да се яде червен лук. Да не се яде месо.



  4. Да се пости един ден в седмицата. Да се яде много проста храна без смесване и да се пие зехтин.



  









НАГОРЕ