Учителя Беинса Дуно - Петър Дънов
НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ТЕМАТИЧНИ ИЗВАДКИ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

<< Как да живеем

ПРЕДГОВОР

Алтернативен линк


ПРЕДГОВОР




Вие вървите по своя житейски път, ту гладък, ту трънлив. Приемате го като даденост, която е неизбежна и се примирявате с всичко, което ви се случва. Казвате си: „Такъв е живота! Такава е Божията воля!“ Но тогава къде оставате своята воля, своята божествена същност? Нали животът има цел, нали вашият живот има цел!




В тази книга, чрез мъдростта на Учителя Дънов, вие ще се ориентирате в сложната, но и постижима за разбиране връзка между видимия и невидимия свят. Вие ще получите безценни знания за себе си и за всички разумни същества, които ни заобикалят, и които чакат нашия повик, за да ни се притекат на помощ в трудния ни път към единствената цел - съвършенството.




Чрез тази книга вие можете да преустроите живота си, да съкратите пътя си на търсене и учене чрез грешки. В нея ще намерите указания за всичко, което засяга душата, а и тялото ви, в този нов път на хармонизиране. С много грижи и любов Учителя Дънов ще ви приведе в нова, по-съвършена вибрация, която ще ви направи щастливи. Само от вас зависи дали ще потърсите този път, от вашето желание за общение с Бога.




Петя Сотирова




ЗАБЕЛЕЖКА:



Книгата е съставена само от цитати извадени от мъдростта оставена в беседите на Учителя Петър Дънов /Беинса Дуно/.




Цифрите, поставени на края на всеки цитат, показват номера на книгата от библиографията, от която е взет цитатът, а втората цифра показва страницата.







НАГОРЕ