Учителя Беинса Дуно - Петър Дънов
НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ТЕМАТИЧНИ ИЗВАДКИ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

<< Слънце и здраве

БЪДЕЩЕ

Алтернативен линк


БЪДЕЩЕ



Слънцето носи нови идеи, нови открития, нова философия, нова религия и нова наука. Слънцето ще помете старото, ще го изгори, на пепел ще го превърне. Слънцето ще донесе на Земята чистия, възвишения живот. За кого? За готовите души. Готовият човек е пъпка, която чака да изгрее Слънцето, за да разцъфти. (ДОБРИ НАВИЦИ - 208).



В бъдеще, когато шестата раса дойде на Земята, хората ще имат възможност да възприемат от Слънцето и духовна енергия. (ДОБРИ НАВИЦИ - 205).



Когато човек има просветен ум и чисто, благородно сърце, тогава той ще има не едно Слънце, но две Слънца и една Луна. Един ден, когато нашата Луна се запали и гори, както Слънцето, което гори без да изгаря, ние ще имаме постоянна вътрешна светлина. Когато човешкият ум и човешкото сърце дойдат до абсолютно вътрешно съгласие, вътрешна хармония и се слеят в един живот, тогава в живота на човека ще настане такова положение, което се изразява в стиха: „Слънцето не ще зайде веч”. (ПРАВЕДНИЯТ - 40).



Ще дойде време, когато Слънцето ще бъде населено като Земята и ще се огрява от друго Слънце, по-голямо от него. (ОПОРНИ ТОЧКИ НА ЖИВОТА - 85).





НАГОРЕ