Учителя Беинса Дуно - Петър Дънов
НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ТЕМАТИЧНИ ИЗВАДКИ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

<< За добро здраве използвайте пролетта

ЛЕКУВАНЕ

Алтернативен линк


ЛЕКУВАНЕ










Искате ли да се лекувате по природосъобразен начин, трябва да използвате главно месеците април и май, когато Природата е богата с жизнени енергия. Всеки ден от тия месеци струва милиони лева. Това, което човек може да придобие през тези месеци, в никое друго време не може да го придобие. Никоя аптека в света не може да даде на човека това, което Природата му дава... Ако знае как да използва енергиите на Природата, в един месец само човек може да придобие толкова сили и идеи, че дето мине, да остави нещо бодро и свежо от себе си. (Светото място - 126)



Енергиите, които излизат от Слънцето, крият в себе си запас от жизнени сили, от лечебни енергии. (Посока на растене - 67)



Ако при изгряване на Слънцето, съзнавате, че възприемате повече от Божията Любов и от Божествения живот, тогава слънчевата светлина ще има за вас лечебно действие.    (Ценното из книгата на великия живот - 6)



Онези, които са изгубили смисъла на живота, нека да посрещат всяка сутрин изгрева на Слънцето. (Сила и живот - ІІІ серия - 21)



Изгревът на Слънцето е в сила да даде утеха на човешката душа и подем. На човешкия дух.    (Бъдещето верую на )



Много от болестите се лекуват със Слънчевата енергия. При това, доказано е, че всяка болест има определено време, когато се лекува. Някои болести се лекуват през май, други - през юни, юли, изобщо през цялата година.  (Заветът на любовта - ІІІ том -106)



Когато искате да се лекувате със слънчевите лъчи, най-добри часове са от 8 до 10 часа. (Трите живота - 79)





НАГОРЕ