НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

10.1. САТУРН В ДОМОВЕТЕ

ТОМ 19
Алтернативен линк

10.1. САТУРН В ДОМОВЕТЕ



В първи дом - особено както и при другите членове от Слънчевото семейство отбелязахме, когато е близо до хоризонта - асцендента, действа силно, което нещо се отразява, както на физическото му тяло, като го създава сухо, със слаба жизненост, а също и ярко изразените негови психически изяви, за които вече отбелязахме. Първият дом е в опозиция със седми дом и ако в този седми дом няма някоя от планетите, които създават възможността за разводи, като Марс Уран, Плутон, то в семейния живот на този човек ще има известни сенки, поради изтъкнатите вече характерни качества, които Сатурн дава.

Във втори дом - Сатурн подсилва вътрешните качества, които той дава на човека. Тези, които планетата със своите влияния дава.

В трети дом - дава на човека едно по-добро отношение към материалните осезаемите неща. Такива хора са добри земеделци, миньори, скулптури. Също и хората с голямото умение да ръководят възложената им работа, спазвайки всичка необходими елементи за нейното изпълнение. Те влагат повече мисъл, разсъдък съображения и никакво отклонение от установените порядки, правила, когато ще трябва да извършат нещо.

В четвърти дом - Сатурн показва, че роденият ще бъде поставен в семейството, където се е родил при лоши, оскъдни, неблагоприятни ограничителни условия, както материални, така и във възможността за свободна изява. Нерядко такива деца са подхвърлени, изоставени от своите родители.

В пети дом - роденият ще изживее тежка мъка от липсата на добро, мило, топло отношение - любов, както от човек на противоположния пол, така и от децата си.

В шести дом - роденият ще има мъчителна и неприятна грижа около някои близък болен човек.

В седми дом - роденият ще бъде при тежки мъчителни условия в семейния си живот. Условия, при които развода мъчно ще може да се избегне. Тези условия произлизат преди всичко от хладните, студени отношения, създадени от качествата, които Сатурн дава и носи. Също и от неприятните разправии между съпрузите, произхождащи в многото случаи от ревност, съмнение, подозрение и една незаинтересованост към партньора.

В осми дом - Сатурн повече или по-малко е парализиран в своето влияние - обезсилен е и по-малко смущава живота на родения.

В девети дом - дава възможността на родения за по-мрачно, тъжно, нерадостно гледане на живота, по малко оптимизъм. Жаждата и стремежа критично да се отнася към всичко и всички, да оправя хората.

В десети дом - умението да влага мисъл, ред, точност във всяка вършена от него работа. Добри ръководители са тези хора.

В единадесети дом - роденият ще има връзки с много по-възрастни хора, които с готовност ще му помагат в живота, в работата му, а също тъй и в заемане на служби. Много често партньора в женитбата е значително по-възрастен. Отношенията са и по-задълбочени не само приятелски с тези по-възрастни хора.

В дванадесети дом - Сатурн предразполага към справедлив ред, желанието да назидава, упътва другите към един разумен ред, като това често прави и с литературни творби.


Публикувано изображение



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ