НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ТЕКСТОВЕ И ДОКУМЕНТИ ОТ УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

89. МОЛИТВА ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЕ И ОБНОВЛЕНИЕ НА ЗДРАВЕ И ЕДИНСТВО

Молитви и песни на Бялото Братство
Алтернативен линк

89. МОЛИТВА ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЕ И

ОБНОВЛЕНИЕ НА ЗДРАВЕ И ЕДИНСТВО


Господи, Боже на Силите, Отче на Небето и на Земята, Ти, в Когото всичко е възможно, в Името на Господа нашего Исуса Христа, чрез Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме.

Ние, твоите чада, идем тази утрин при Теб, припадаме пред Твоите нозе и сърдечно просим Твоята милост!

Молбата ни, Господи, е: да благословиш и опазиш от всичките ухищрения на лукавия, да подкрепиш и утвърдиш в пътя на Истината, да просветиш ума, да осветиш сърцето и да повдигнеш душата на нашия брат (сестра)...

О! Господи Боже наш, молбата ни, която отправяме към Теб тази заран, включва още и сърдечните ни желания - Ти Сам да застанеш с Духа Си сред нас, да се вселиш в сърцето, да подействуваш с крепката Си Сила за опомнюване, за отрезняване, за съвземание, за пробуждане на пълното съзнание, за всаждане, за възникване и за възрастяване на Твоето Божествено Слово, в сърцето, душата и ума на брата (сестрата)...

Та да можем всички ние да станем проводници на Твоята Божествена Светлина, Словото Ти, за да може то да заседне, да проникне, да озари и душите на всички онези от града ни, в който Ти Си благоволил.

О! Господи, още Ти се молим: създай и нужните условия в неговия (нейния) живот за изпълнение и прилагане всичките добри желания на сърцето му (й) според Святата Ти Воля.

За да могат да се проявяват чрез него (нея) благите плодове на Духа във всичката си пълнота, като ги видят, противниците ни да се засрамят и да се прослави и освети чрез нас Името Ти пред человеците на Земята.

Молбата си завършваме, Господи, със сърдечното желание Ти да излееш в изобилие Благословението Си върху нашите души и ни научиш да Ти служим с радост и веселие според както е Волята Ти, за да не губим Твоето Благоволение през всичките дни на бъдещето!

Амин



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ