НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ТЕКСТОВЕ И ДОКУМЕНТИ ОТ УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

67. МОЛИТВА ЗА СЪБИТИЯТА

Молитви и песни на Бялото Братство
Алтернативен линк

67. МОЛИТВА ЗА СЪБИТИЯТА


Господи на Силите, ние Твоите чада, обръщаме се към Тебе в тия страшни времена, в които човечеството преживява, с молба да чуеш трептенията и желанията на нашите души. Не е скрита за нас угрозата, която е надвиснала над човечеството на тая планета и която всеки момент може да се стовари над главите ни. На Изток - война и кръвопролития, на Запад - война и кръвопролития. Разумни човешки същества гинат и никой не се замисля за живота им. Всеки счита брата си за смъртен враг и ратува с всички средства за неговото унищожение. При тия разбирания става опасно да се живее на Земята.

Черната ложа се е развилняла и иска да унищожи цялата човешка култура, която е резултат на усилията на Великите Духове, които открай време са посещавали и ръководели това човечество. Господи, спри това, което иде, и не позволявяй на черната ложа да вземе надмощие. Знаем, че това е резултат от нашите минали прегрешения и не ни заставяй да платим всичко наведнъж, защото едва ли бихме намерили сили за това.

Господи, молим Ти се, отложи събитията, дай ни разсрочка при тая ликвидация, за да можем по-леко да понесем това, което ни предстои. Направи известно смекчаване, за да бъдем по-силни. Превърни всичко за добро, да се затвърди неутралитетът на България, за да може Твоят пратеник да завърши мисията си несмущаван.

Съкрати страданията на човечеството заради избраните Си и въдвори мир на Земята.

Направи по-скорошното пробуждане на съзнанието ни, за да се въдвори Царството Ти на Земята и всички человеци да отправат хвалебните си песни към престола Ти на Твоето Име.

Амин



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ