НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ТЕКСТОВЕ И ДОКУМЕНТИ ОТ УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

9. ФОРМУЛИ ПРЕДИ ЛЯГАНЕ

Молитви и песни на Бялото Братство
Алтернативен линк

9.

ФОРМУЛИ ПРЕДИ ЛЯГАНЕ


1. Господи, през време на нощната ми почивка огради ме със Своята светлина и ме пази. Аз отивам горе да се уча, да се моля, да работя. (3 пъти)

2. Господи, да пребъде Твоят Дух на Любовта, Твоят Дух на Мъдростта и Твоят Дух на Истината в нашите сърца. (3 пъти)

3. Господи, благодаря Ти, че Си ми дал един отличен ум, в който Си положил Твоята Мъдрост, едно отлично сърце, в което Си положил Твоята Любов. С тая Любов и Мъдрост аз искам да Ти служа. (3 пъти)

4. Господи, нека Твоят мир и Твоята радост бъдат винаги с нас, за да могат сърцата ни да просветнат и да Ти служим с всичкото си сърце, с всичкия си ум, с всичката си душа и сила. (3 пъти)

5. Ангели Божии, пазители наши, ние, които сме предадени на вас от Божието Милосърдие, молим ви се, пазете ни, укрепявайте ни и ни ръководете през тази нощ. (3 пъти)

6. Съвършенството на Любовта ще бъде смисълът на моя живот. Съвършената Любов изпъжда всеки страх от душата и внася мир и веселие в духа.

7. Господи, да възрасне в мен онова, Божественото, което Си вложил в моята душа. (3 пъти)

8. Заради Тебе, Господи, Когото нося в моята душа от вечността, аз ще уча и ще Ти служа. (3 пъти)

9. Бог е вложил всичко в моята душа. Аз искам да изпълня Божията Воля. Аз искам да изпълня Божия План, както Бог е намислил за мен. Да бъде Волята Божия! Аз ще работя така, както Бог е определил.

10. Съзерцание 6 22 часа:

Господи, ние Ти благодарим за този хубав живот, за този хубав свят, който Си създал у нас, и искаме да живеем, Господи, според тази Любов, която Си внесъл в душата ни. Твоята Любов да озари умовете ни и с Тази светлина да разрешим онзи въпрос, който седи пред вратата на нашата душа. (3 пъти)

11. Вечерна молитва

Благий Господи, тази вечер искам да ида в училището, в Школата на Бялото Братство. Господ ме обича и аз Го обичам. Бог е безграничен и Той ме обича. И в Неговата Любов няма абсолютно никакво съмнение, ще бъда горе, защото Господ е казал и Неговата дума на две не става. (3 пъти)

Отивам горе да се уча, да се моля, да работя. Желая да посетя школата на Всемирното Бяло Братство. Господи Исусе Христе, аз зная, че това е в съгласие с Твоята Воля, а Твоята Воля на две не става. (3 пъти)

Господи, във време на почивката на моето тяло огради ме с Твоята светлина и ме пази. Аз отивам горе да се уча, да се моля и да работя. Аз искам да се срещна с Христос и вярвам, че това ще стане, защото това е Неговата Воля и Неговата Воля на две не става. (3 пъти)

12. В името на абсолютната справедливост аз съм готов да изправя погрешните си без отлагане. (3 пъти)

13. Вечер за усилване на паметта: Моля ви се, съберете всички данни, необходими за усилване на паметта ми, и създайте всички условия за работа. (3 пъти)

14. При безсъние кажи:

Господи, аз съм немощен, Ти Си Велик, прояви се. (3 пъти)

15. Тази нощ ще спя. Аз трябва да спя и ще изпрося от безкрайното съзнание помощ, за да ми изпрати сън. (3 пъти)

16. Формулата се казва сутрин, за да усили това наше желание през деня:

Сега отивам в училището на астралния свят и желая да свърша добре работата, която ще ми се даде там. (3 пъти)

17. Отивам сега в училището на астралния свят да науча нещо ново, което да приложа през деня на Земята. (3 пъти)


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ