НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

12. Никакъв брак!

Весела Несторова ТОМ 24
Алтернативен линк

12.Никакъв брак!


Весела имала в хороскопа си неблагоприятни аспекти в VII дом, който е дом на женитбата. Тя отива при Учителя и го разпитва за хороскопа си. А той й казва, че с този Марс и Сатурн съвпад в знака Овен в VII дом, ако се омъжи ще роди двама сина и единият след време ще убие другия, така както навремето Каин уби Авел. Ако може това да понесе и издържи, да се омъжва. Когато чула това, Весела изпищява. Тогава Учителят й препоръчва да мине транзит през VII дом и да не се омъжва в този си живот.


Минават години. Явяват се кандидат след кандидат за женитба. Трудна задача за разрешаване. Накрая в с. Мърчаево, като работили на "Изворът на Доброто", то Владо руснака предложил да се съберат, т.е. да се оженят. Весела споделя това с Учителя, който на следващия ден излиза на балкона и казал: "Никакъв брак!" Значи това е възбрана от негова страна. А през 1944 г. Весела е на 35 години и още може да ражда деца, които ще имат съдбата на Каин и Авел.


И кое е тук най-важното? Ами това, че е имало кой да й разтълкува хороскопа и да я предпази. И какво трябва да се направи по-нататък? Разбира се, само едно: послушание към думите на Учителя. Но от друга страна на върволица един след друг стоят на опашка и се явяват кандидати за женитба. Говорим за женитбата. Тук не говорим за любовници и ухажори, а говорим за онези духове, които чакат


някой да ги роди за да слезнат на земята. Чакат и вършат насилие отгоре.



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ