НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

206. Ако бяхте в света много пакости щяхте да направите

Весела Несторова ТОМ 24
Алтернативен линк

206. Ако бяхте в света много пакости щяхте да направите


Учителят ми даде отговор на един въпрос за хората на Изгрева, който много време ме озадачаваше. Ето какво каза Той: "Тук е най-хилавото и ако то се оправи, по-здравите и умните по-лесно ще приемат и се поправят."


Учителят работеше с упоритите духове и казваше: "Ако бяхте в света, много пакости щяхте да направите. Сега съм ви събрал тук. В Духа е скритата любов, а душата е изявената любов. Светлината се проявява в отрицателния полюс. Едно тропическо растение не може да расте на северния полюс, то трябва да отиде на тропиците. Сега ние превръщаме злото в добро. Мъчно се свири музиката на болестите - това са седем бемола, те са музика също. Ние даваме музика, която ще повдигне хората. Като действа благоприятно за немузикалните, какво остава за музикалните. Невидимият свят постоянно ни чисти, понеже тук има кални течения и се цапаме. Въздухът е пълен с отрови. Когато човек върви в Божествения път, няма да срещне вълци и пантери, а ще срещне само туй, което му трябва.


Имайте повече вяра, цялото небе е с нас. Небето днес изправя хората.


Човек трябва да обича като онзи мъж, който се влюбил в една християнка и цял ден се чудел какво да направи, за да я задоволи и зарадва. Така трябва да правим и ние за Бога. Когато обичаш някого, дръж го на фокус, тогава ще го виждаш правилно. Винаги поставяй всичко на фокус. Любовта поставя нещата на фокус."



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ