НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

199. Кармата на непокорния син

Весела Несторова ТОМ 24
Алтернативен линк

199. Кармата на непокорния син


"Живеем във век на ликвидация на кармата - лична, семейна, национална и общочовешка. Главната ни задача е да се разплатим правилно, за да отворим път в себе си, по който да влезе в нас Новия живот на Божествената Любов. Всички стъпала на Любовта се изживяват в такова време, времето се съкратява също."


На-28 януари 1943 г. Учителят ми каза: като възпитаваш този брат ти събираш кармата си в пет месеца, която трябваше да изплатиш за 15 години чрез един непокорен син. Сега той да остане свободен да живее както иска, а ти преминаваш в един по-организиран живот. Не оставяй децата си нито гладни, нито преситени. Възпитавай синовете си! Любовта има три врати - горните две са отворени, но на физическия свят вратата

е затворена, не я насилвай, тя рядко се отваря. Музиката


отваря вратата за Любовта на физическото поле."


През 1944 година, когато бяхме евакуирани с Учителя в село Мърчаево, Учителят ми каза: "Твоята мисия е да раждаш сърцата и умовете на хората."


Като заключение на преживяното, Учителят ми каза: "Шейсет хиляди римляни похулиха и оплюха Христа, но Той вярваше, че това волята на Единния и какво загуби от това? Бог Го възкреси. Когато човек страда за човешкото, той регресира, а когато страда за Божественото, той се издига.


Колкото повече страда един музикант, по-добре пее. Ти търсиш Любовта - Единния във всичко, ще минеш през всички фази на Любовта.


За да прослави Любовта, Христос мина през позора на Любовта. В рая всички са разумни проводници на Божиите блага."



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ