НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

135. Нашата задача е да се организира причинното, умственото, астралното и физическото тяло на човека

Весела Несторова ТОМ 24
Алтернативен линк

135. Нашата задача е да се организира причинното, умственото,


астралното и физическото тяло на човека


Сега се организира светът на сърцето - астралния свят. Ти си във висшия астрален мир. Това, което ни изглежда любов, то не е още любов, то произлиза от магнетизъм и е магнетизъм, който се изчерпва. Това е само привличане. Трябва широк поглед, простор. Любовта - това е вечното разнообразие на живота. Когато се сплитат двама души, изгубват свободата си. Не се доближавай много до човека, запазвай дистанцията Нашата задача е да се организира причинното, умственото, астралното и физическото тяло Нужна ни е широта Ако гледаме звездите с просто око, малко ще видим, но с телескоп ще видим много повече - милиони. Земята още не е организирана - в ембрионално състояние е, в първите етапи. Ембриото има да мине през 400 000 форми, не е на фокус към слънчевата енергия. Така сме и ние самите. Имаш чаша, която събира 250 грама, която пълниш от шише с един килограм, колко пъти можеш да напълниш чашата? Има една реална любов, неизменна. Едно същество, като те обича, когато си в нужда ще се яви и ще ти помогне, след това ще изчезне - и всякога ще ти се явява в нужда. Това е любов, а не да ти пее всеки ден все една и съща песен "Цвете мило, цвете красно". Гениален е човекът на вечното разнообразие. Който се старае да си покаже само хубавата страна, е излъскана мед, а не злато. Златото не се окислява.


Черната ложа работи, като нервира двама и те не могат да се търпят. Винаги да запазваме спокойствието и самообладанието си.


В Божествения свят няма гнили плодове, всички са идеални. Няма и изкуствени плодове, само боядисани. Всичко, което търсиш отвън - щастието, то е в тебе. Няма щастие, когато няма хармония между четирите тела на човека. Той е тогава като раздрънкано пиано, което издава фалшива музика. Там няма хармония и радост Необходима е вътрешна хармония между тези тела."



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ