НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

20.9. НЕПТУН

ТОМ 19
Алтернативен линк

20.9. НЕПТУН



В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти, подсилва чувствителността, изразена в благородно съчувствие и желание за помощ.
В по-примитивните и с лоши аспекти имаме хлад и незаинтересованост, несъчувствие.


В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти, дава една широта, топлота в отношенията, а също и подтика към изкуствата, особено пеене.

В Близнаци - При по-издигнатите и с добри аспекти дава по ясно интуитивно долавяне на всеки въпрос, задача, която вълнува човека.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме склонност към изпадане в заблуда и измама.

В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме добре изразена интуиция, преда всичко към по-топло съчувствие по отношение кьм най-близките си - деца, партньор по женитба, предугаждане на техните нужди и старание за тяхното задоволяване, преди още те да са изказали нещо за тях, за тези нужди.
При по-примитивните и с лоши аспекти, имаме израз на несериозно и незадълбочено отношение към женитбата и към партньора.


В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти дава израз на по-голяма мекота и приятност на индивида, приятен е и се посреща навсякъде, където отиде със задоволство, подтик за изказване съчувствие, услуга, помощ към близките и всички околни.
При по-примитивните и с лоши аспекти, имаме подострена чувствителност, липса на съчувствие и стремежа да преувеличава всичко преживяно.


В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремежа към по-възвишени идеи и тяхното разискване.
При по-примитивните и с лоши аспекти - стремеж към отричане на приетите идеи без каквото и да било основание.


Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване стремежа за изява в изкуството. Топло, мило, идейно отношение в любовта.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме един полъх на хлад в чувствата и стремеж за измама - хлъзване на партньора по любов.


В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме голям прилив на сили и ясно изразени чувства, възможност за постигане на желанията.
При по-примитивните и с лоши аспекти - хлад, рязка промяна в чувствата към създадените вече любовни отношения.


В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване на мекотата в творчеството и внасяне на изкуство. Умение да заглажда неприятностите в отношенията към околните. В някои случаи при много издигнатите в морално отношение хора, благодарение подтика към доброто, милосърдното отношение към нуждите на близките и околните, тези хора се отнасят с едно пренебрежение към себе си и своите нужди и една ясно изразена скромност.
При по-примитивните и с лоши аспекти - стремеж към една фалшивост.


В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме добрите идеи, които са се зародили в човека, ще имат възможността да се реализират.
При по-примитивните и с лоши аспекти - стремеж за отмъщение.


Във Водолей - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване на стремежа към по-благородна обхода към всички.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме незачитане и хладни отношения.


В Риби - Нептун е в своя зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти, ще имаме пълноценната изява на всички добри и положителни качества, които планетното влияние дава.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме отрицателното и хладното в неговото влияние.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ