НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

20.8. УРАН

ТОМ 19
Алтернативен линк

20.8. УРАН



В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти - склонност към по-голяма смелост и решителност в осъществяване на приетото всичко ново и по-друго от това, което имаме.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме същата смелост и решителност, но към по-неразумни и неприемливи задачи.


В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме условията за зареждане на много и по-особени идеи и подтици за тяхното осъществяване.
При по-примитивните и с лоши аспекти, същото, но от по-елементарно и грубо естество.


В Близнаци - При по-издигнатите и с добри аспекти, подтик на мисълта към нови сфери на знанието и похвати в осъществяването на задачите.
При по-примитивните и с лоши аспекти, мисълта блуждае на едно безредие и непоследователност - неприета от никого.


В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремеж към новости и разумни промени в домашната обстановка.
При по-примитивните и с лоши аспекти също стремеж към промени, но изразяващи по-скоро едно безредие.


В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване на нервната система и кръвообращението и по-пълното и правилно реагиране при всички възбуди.
При по-примитивните и с лоши аспекти - по-голяма нервност и остра реакция при всяка възбуда.


В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, подсилва интереса към приемане на нови и грандиозни идеи за устройство на обществото и изказване в тази насока.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме стремежа, подтика към отричане на съществуващите порядки в човешкото общество, стремежа към монархия.


Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме стремежа към оригинални - нови изяви в изкуството. Разположение и любов към животни, рибки, птици и пр.
При по-примитивните и с лоши аспекти - стремежа към резки и неблагоприятни отношения към околните и към партньора по любов, а в изкуството - чудачества.


В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремежа към големи, оригинални, величави задачи, изискващи могъщи сили и енергия, прилив на сила за тяхното осъществяване.
При по-примитивните и с лоши аспекти, поради липса на условия за осъществяването на ясно изразена задача, надигнатите могъщи сили се сгромолясват върху главата на индивида и му причиняват големи страдания.


В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти - силен и ясно изразен стремеж към оригинално творчество, съпроводено с голямо старание и изпълнителност.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме отчасти същото, но от по-принизено естество, но и голяма подостреност на честолюбието.


В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме по-задълбочено приемане и обмисляне на нови и оригинални идеи.
При по-примитивните и с лоши аспекти - прибързано и необмислена привързаност към някои идеи - фанатизъм.


Във Водолей - Уран е в своя зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти имаме всестранното и пълното влияние на Уран в неговата добра форма.
В по-примитивните и с лоши аспекти имаме уклон към всички лоши негови влияния.


В Риби - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подчертани морални качества, стремеж към чувства на уважение и внимание към по-възрастните и издигнати, пък и към всички хора. Едно изразено възпитание.
При по-примитивните и с лоши аспекти, имаме едно незачитане, сурово и хладно отношение към всичко и към всички.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ