НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

10.2. АСПЕКТИ НА САТУРН

ТОМ 19
Алтернативен линк

10.2. АСПЕКТИ НА САТУРН



САТУРН - УРАН



С Уран при съвпад и добрите аспекти имаме човек, който има активна, спокойна мисъл и способността да взема разумни решения, когато това се налага.

При лошите аспекти имаме човека, който прибързва нервно, без достатъчно задълбоченост и пресметливост мисли и взема решения по въпросите, които му се наложат.

САТУРН - НЕПТУН


С Нептун при съвпад и добрите аспекти имаме човека, които има устои и постоянство в постигане на всяка родила се в него идея.

При лошите аспекти имаме човека инат. Склонността в този човек да се зараждат идеи неестествени и неосъществими при дадените условия и време. Но той не схваща и не разбира това и напира, прави усилия, за да ги осъществява.

САТУРН - ПЛУТОН


С Плутон - при съвпад е много лошо, имаме човека, който в дадени моменти изпада в състояние да не може да мисли и ако мисли, то е лошо, неправилно, вземане на неприятни решения с лоши последици.

При лошите аспекти имаме злобен, отмъстителен човек, който мъчно прощава и забравя случайно нанесената му обида или обхода от другите, които той приема като такава, макар и тя да не е оскърбителна.

При добрите аспекти имаме човека, който има голям устой и решителност в постигане на всяка поставена задача. Всяка идея, дошла в главата на този човек, е добре обсъдена, разработена и намерени средствата за нейното осъществяване.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ