НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

9.1. ЮПИТЕР В ДОМОВЕТЕ

ТОМ 19
Алтернативен линк

9.1. ЮПИТЕР В ДОМОВЕТЕ



В първия дом, особено, ако е близо до хоризонта, Юпитер дава както външния вид на родения, така също и качествата, които той носи, за които вече отбелязахме.

Във втория дом, Юпитер подсилва със своето влияние, преди всичко вътрешните качества - интелектуални, емоционални и волеви, които той носи и дава.

Юпитер в трети дом дава на родения богатство на идеи за ръководене на всякаква работа, особено, когато стане въпрос за строителство от най-различно естество.

В четвърти дом - роденият ще бъде поставен в дома на родителите си при добри условия, внимание, грижи, преди всичко материални. Неговите родители ще бъдат материално добре задоволени и даже богати хора. При по-напреднала възраст, роденият ще има много пътувания и успехи в проявите си в чужбина, стига някои от злокобните планети - Марс, Сатурн, Уран и най- вече Плутон, да не са в десети дом в опозиция с четвъртия.

В пети дом - роденият ще има богати емоционални изживявания с много връзки от хората на противоположния пол, а също и добри отношения, любов с децата си. Те ще го обичат.

В шести дом - роденият ще бъде добре и богато подпомаган от близките си роднини, а също и от своите братя и сестри с пари и материални ценности.

В седми дом - добри, топли отношения с партньора си по женитба, който ще бъде и материално добре. Също роденият ще бъде и в най-добри отношения с близките си сътрудници в работата, която се извършва.

В осми дом - влиянието на Юпитер е значително притъпено, най-вече по отношение на неговите благородни изяви към околните, като щедрост, необходимостта всяка направена услуга или свършена работа да бъде от него добре и справедливо наградена, топлота и отзивчивостта е също притъпена.


Публикувано изображение






В девети дом - умение правилно да схваща и разбира пътя, по който всяка работа може да бъде реализирана. Широта и богатство на идеи за всяко нещо, широк мироглед. Много пътувания и богато материално задоволяване.

В десети дом - Юпитер носи за родения добро, ръководно обществено положение и успехи в него. Неговите думи тежат и се чувства от околните необходимостта да се изпълняват.

В единадесети дом - роденият ще има връзки с отговорни, ръководни хора, които ще му помогнат да вземе добра служба - работа. Тази връзка обаче в многото случаи бива и по- задълбочена и често, ако е от човек на противоположния пол, води и до женитба.

В дванадесетия дом - Юпитер се изявява със своите най-добри качества. Добра обхода към всички, готовност за подкрепа и услуга. На родения дава и голям материален придобив - жилище, място и пр.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ