НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

8.2. АСПЕКТИ НА МАРС

ТОМ 19
Алтернативен линк

8.2. АСПЕКТИ НА МАРС




МАРС - ЮПИТЕР


Аспектите ма Марс с Вулкан, Луната, Меркурий и Венера отбелязахме вече.
С Юпитер при съвпад на Марс дава крайно честолюбив човек, с жаждата да се изпъква и подчертава.


При добрите аспекти имаме човек с голяма енергия, инициатива, готовност за свършване на всяка работа, поемане на отговорност за свършване на благополучен край и увереност в себе си за това.

При лошите аспекти, имаме крайно припрян човек. Все бърза и с това не домисля и не довършва работата си до край.


МАРС - САТУРН


Със Сатурна, при съвпад имаме добра и голяма оценка на всички материални ценности, и интелектуалните също, и внимателното им изразходване и даване. При добрите аспекти имаме човек, който прави разумни усилия за разбиране света около него и усилията за един придобив, какъвто и да бъде той, материален, интелектуален. Специално за интелектуалният придобив - знанието. Известно е, че в древността, знанието се е давало и се поверявало само на избрани проверени и достойни хора. В някои отношения и случаи и сега е така.





Публикувано изображение



При лошите аспекти имаме човек, който обича чуждото и с желание да си вземе от него. При примитивните типове, това е направо добре обмислена разбойническа акция. При някои случаи и зле аспектирани тези планети, предимно с Нептун имаме „клептомания”.


МАРС - УРАН


С Уран - при съвпад, имаме човека с бурни нервни реакции и прибързана решителност.

При лошите аспекти, особено, когато са точни, резки, дръзки действия и подтици и голяма вероятност за операция по неговото тяло. Също резки, неприятни, неочаквани събития в живота на този човек.

При добрите аспекти имаме енергичност и бърз похват към всяка работа.



МАРС - НЕПТУН


С Нептун, при съвпад имаме голяма емоционалност, сензитивност. Най-малкото събитие е готово да го развълнува и всякога с едно преувеличаване на техния ефект.

При лошите аспекти имаме едно хладно, неприязнено отношение към околните. Липса на съчувствие, внимание и уважение.

При добрите аспекти имаме едно топло, дружелюбно, пълно със съчувствие и отзивчивост отношение към всички и всичко. Приятни хора са те.


МАРС-ПЛУТОН


С Плутон, при съвпад, такъв човек в многото случаи, когато ще трябва да действа, остава пасивен или ако прави нещо, ако действува, то е неправилно, объркано.

При лошите аспекти дава бруталност и чести катастрофи, падания, операции.

При добрите аспекти имаме голяма творческа енергия - неуморим е този човек. Всякога действа и работи за постигане на поставените задачи.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ