НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

5.2. АСПЕКТИ НА ЛУНАТА

ТОМ 19
Алтернативен линк

5.2. АСПЕКТИ НА ЛУНАТА



ЛУНА - ВУЛКАН

С Вулкан отбелязахме вече.

ЛУНА - МЕРКУРИЙ


С Меркурий, при съвпад и тригон имаме човек, който бързо схваща, запаметява и разбира всичко. Такъв човек е крайно изпълнителен към своите обещания, помни ги и ги изпълнява. Много често при тези аспекти имаме изява на литературни способности. При другите добри аспекти имаме същото, но в по-слаба форма.

При лоши аспекти можем да приемем пак същото, само че тези способности се изразяват периодично, не са така плавни и постоянни.

Ако няма аспекти, имаме човек вял и без интерес се отнася към всичко. Забравя и не изпълнява своите обещания и задължения.

ЛУНА - ВЕНЕРА


С Венера, при съвпад и тригон, имаме човек, който обича хубавата обстановка и наредба в дома, обича да я създава и поддържа. Много често при тези аспекти имаме ясно изразени способности към изкуството, най-вече художеството. При другите добри аспекти имаме същото, но в по-слаба форма.

При лошите аспекти е пак така и тук върви на импулси, на етапи и човек се чувства малко обиден, когато ще трябва да върши и изпълнява обикновените домашни задължения - слугинската работа.

При липса на аспекти човекът няма отношение към всичко онова, което Луната и Венера са способни да дадат.

ЛУНА - МАРС


С Марс, при съвпад, имаме добре сложен човек - висок, и при лошите аспекти, особено, ако са точни, имаме човек, който ще има неприятности и операции в половите органи, лоши и дразнещи връзки с партньора си по женитба и развод.
При тригон и другите добри аспекти имаме добри и правилни полови връзки с партньора си.


ЛУНА - ЮПИТЕР


С Юпитер, при съвпад и добрите аспекти, имаме човек, благороден, услужлив, с бащинска обхода към околните. Те обикновено имат добър апетит и са доста едри и пълни. Плодовити са в семейния си живот, ще имат деца и при най-малкото докосване до противоположния пол.

При лошите аспекти имаме човека, който с една надменност гледа на околните и с една натрапничевост търси те да му бъдат в услуга, да им свършват и най-малката работа, която и те могат да си свършат, без да имат чувството и необходимостта да им се отплатят за това. Имат също добър апетит и са с една не особено приятна пълнота.

При лошите аспекти тези хора често страдат от неприятности в черния дроб. При липса на аспекти, липса на израз от тези качества, няма отношения към тях.

ЛУНА - САТУРН


Със Сатурна, при сьвпад, които е лош аспект, имаме слаба възможност за даване на поколения. Заедно с другите лоши аспекти имаме човек, които към близките си е крайно ревнив, подозрителен, затворен в себе си, не обича да споделя своите планове и вълнения с тях. Предпазлив, страхлив и е всякога с лош стомах, неразположения, язви, и други неприятности в коремната област.

При добри аспекти имаме една постоянна и похвална грижовност към всички членове на семейството, изобщо добра грижовност към всички близки.

ЛУНА - УРАН


С Уран, при съвпад и добрите аспекти, имаме човек с добри планове и идеи за уреждане домашните и семейните работи.

При лоши аспекти - същото, но много често с неестествени, странни подтици за преустройства. При лош аспект, но силна позиция на Уран - изтъкнахме, кога са силните позиции на дадена планета - то ще има човек с естествени полови влечения.

ЛУНА - НЕПТУН


С Нептун, при добрите аспекти, особено при съвпад, имаме крайно интуитивен човек, той е като сюнгер и попива и разбира всичко. Когато е в общество, схваща и обстановката, и хората около него, без да става нужда да му се обяснява каквото и да било. При силна позиция на Нептун имаме човек с качества и способности към изкуството. Има много топли и мили отношения към близките си и с една подчертана топлота бърза и търси начин за задоволяване техните нужди, приятен и мил е на близките си.

При лошите аспекти имаме човек, който е хладен, неотзивчив към нуждите на своите близки. На семейния живот гледа много свободно, не залага здраво в него и много често е готов да изневери на партньора си. При точните лоши аспекти разводът е почти неизбежен,

ЛУНА - ПЛУТОН


С Плутон, при сьвпад е много лош. Той всякога ще отнеме възможността за създаване на едно добро семейство, дава често безплодие. При другите лоши аспекти дава на човека една болезнена привързаност към всичко свое и особено към децата си.

При добрите аспекти имаме човек, който с голяма активност урежда и се справя с всички семейни задължения и задачи. Има една приемлива и разумна привързаност към своето и най-вече към децата си. Активна полова дейност.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ