НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

23. Учителят пуска болшевиките на земята

Мария Младенова ТОМ 7
Алтернативен линк

23. УЧИТЕЛЯТ ПУСКА БОЛШЕВИКИТЕ НА ЗЕМЯТА



През 1917 г. Учителят бе изпратил да кажат на Фердинанд България да излезе от войната, защото Германия ще я изгуби. Не го послушаха, а го интернираха във Варна. Той бе отседнал в хотел „Лондон". И кака Еленка тогава е била млада и отишла да му прислужва, да му готви, да го пере и т.н. Винаги е следяла, че като отиде Учителя някъде да говори, отива и тя и започва да слуша. А около него винаги стояха хора на опашка и чакаха реда си да се срещнат лично с Него.


Еленка Казанаклиева разказва: „Една вечер аз му запалих газената лампа в стаята му. Ние го чакахме в съседната стая. По едно време Той отвори вратата и излезе навън като застана по средата на двора. Започна да си върти главата нагоре и да гледа небето. Аз излезнах и го наблюдавам скришом. Аз съм далеч от него, Той е гърбом срещу мен и не ме вижда. По едно време чувам гласа Му: „Еленке, ела тук". Отидох при Него и Той ми каза: „Рекох, пуснах болшевиките на земята". Така тя е присъствувала в този исторически момент. После следваше Октомврийската революция в Русия, дойдоха болшевиките на власт, че създадоха СССР, после стана II Световна война и Германия нападна СССР. А моят съпруг Илия Младенов разбра лично от устата на Учителя как ще завърши войната и че руснаците ще забият в Берлин над Райхстага червеното знаме на болшевиките. Така и стана. Забиха го.


Но кака Еленка разказваше още нещо. Първоначално плана на Небето е било руснаците да дойдат само до Дунав и да не преминават в България. Но после поради непослушанието на българите и управниците към думите на Учителя, то Небето решило да пусне болшевиките и руснаците в България. Така и стана. СССР навлезна в България, окупира след това Източна Европа и се създаде цялата империя на СССР и т. нар. социалистическа система съставена от Румъния, България, Унгария, Чехия, Полша и половината от Германия, плюс СССР. Много пъти Учителят е искал да запази България, няколко пъти са го чували да повтаря: „Децата ми са добри. Ще остана". Но беше дошло времето, тези деца пораснаха, станаха непослушни, тогава Учителят си замина, а непослушните деца ги остави да си учат сами уроците на живота. Ето вече тридесет години у нас как болшевиките управляват, а може и да векуват. Божа работа. Но ненаучени няма да си отидем от земята.



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ