НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

11. Да се въплотиш на Земята като човек

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

11. ДА СЕ ВЪППЛОТИШ НА ЗЕМЯТА КАТО ЧОВЕК


11.1. Роденото дете, на име Светозар расте.

През 1936 г. виждаме семейството на Рила в снимка № 48 от „Изгревът", том XXI. Тук той е на 4 години, а брат му Костадин е на 2 години. Тук Светозар започва да прилича на баща си Лулчев.

11.2. В снимка № 47 от 1942 г. се вижда Светозар на 10 години. Постепенно започва да се задейства личната му карма. Момчето едва издържа на общото осъждане от целия Изгрев. Всички знаят кой е баща му, и го сравняват каква е приликата му с него.

11.3. Има и други снимки, където Светозар е застанал прав пред братските маси на братски обед по Петровден - рождения ден на Учителя.

Не сме ги публикували, защото тогава не предположихме, че ще ни потрябват. Там се вижда лицето му, как е принуден да изтърпява общото осъждане, че се е родил.

Не упрекват баща му, защото се страхуват от него, но насочват стрелите срещу Светозар.

11.4. Аз нарочно включих 4 снимки на Светозар като малко момче и юноша от № 53.

Невероятно вдъхновено лице, умно момче! Вижда се неговия умствен потенциал и неговите възможности. А причината да ги включа бе, че тук той прилича на баща си Любомир Лулчев. Ето, направете сравнение със снимки № 19 и № 20 от същия том.

11.5. Постепенно Светозар расте, завръща се от войниклъка и неговия живот протича по онова русло, което му е начертано от ръководителя на кармата му.

Това се вижда от приложените снимки под № 54 на брой четири. И тези снимки съм приложил за сравнение. За мен доказателствата са неоспорими.

11.6. А сега ще разкажа най-интересната случка, която обяснява всичко.

Споменахме, че е много трудно да се слезне от Невидимия свят на Земята. На Земята ти трябва човешко тяло, при което някой трябва да те зачене, а друг трябва да те износи и роди.

Освен това Учителят разкрива, че горе в Невидимия свят има специална процедура, при която родителите на бъдещото дете сключват споразумение това човешко същество, трябва да се допусне да слезне на Земята чрез раждане.

Учителят е на Изгрева. Случайно пред Него застава Светозар, който е на 8 години и майка му Стефка. Учителят се обръща към Светозар и го запитва:

„Как се излъга, та да слезнеш на Земята?"

Това е точният израз, който съм чул преди 50 години. Впоследствие го измениха, понеже не могат да го обяснят. А защо? Защото не познават историята и всичко останало.

„Как можа да се излъжеш, за да слезнеш на Земята?"

Значи искал е много да слезне. Влиза в Любомир Лулчев, влиза в Стефка, и така успява да ги съедини, за да може да зачене майка му и да го роди. Това е механизма на въплотяване на Земята.

11.7. В „Изгревът", том XXI на снимка № 76 виждаме Учителя с децата на Изгрева.

Виж „Изгревът", том XXI, с. 612, където ще намерите разясненията на тази снимка.

Учителят е строг, защото от тези деца само Светозар, който е при нозете на Учителя остава до края на Изгрева, за да може да влезе в поредицата „Изгревът".

Това е най-важното. Да останеш верен до края. Амин!


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ