НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

3.14. Бележки на съставителя Вергилий Кръстев за ПРИДОБИВАНЕ НА ЩАСТИЕ

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

3.14. БЕЛЕЖКИ НА СЪСТАВИТЕЛЯ ВЕРГИЛИЙ КРЪСТЕВ

ЗА „ПРИДОБИВАНЕ НА ЩАСТИЕ" с. 110-117.


ПРИЧИНАТА ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА

1). Никое живо същество не може да види нещата в тяхната естествена форма и големина, каквато в действителност те имат. Единствен Бог, единствена Първата Причина вижда нещата в тяхната абсолютна действителност, защото Тя ги е създала. Началото на Битието е моментът на неговото зачеване.

2). Сътресенията, които човек преживява, всякога произвеждат разширяване или намаляване на пространството между молекулите на живата материя. Сътресението в мозъка се дължи на разширяване на междумолекулните пространства в мозъчната материя.

3). Хората са изложени на сътресения, които разстройват нервната им система, вследствие на което у тях се явяват припадъци.

4). Всеки човек в живота си, трябва да се обменя с някого. Обмената става между двама човека, които не се обичат и които се обичат. Хората мислят едни за други.

5). Събраната енергия в междумолекулното пространство, минава в междуатомното, дето функционира електричеството и по този начин тези енергии се взаимно обменят. Ако подпушиш едно висше желание, то става в мозъка голямо земетресение.

6). Мислите на човека проникват в междумолекулното пространство на мозъчната енергия, а чувствата проникват в междуатомното пространство на симпатичната нервна система.

Ако човек подпуши някоя мисъл, тя ще предизвика взрив в мозъчната нервна система.

Ако подпуши някое свое чувство, то ще предизвика взрив в симпатичната нервна система.

7). Земетресенията се дължат на напрежението, което изпитват силите на земята в междумолекулните й пространства. Напрежението, това е космическата енергия, която иде от хората, от всички живи същества на Земята. Живите същества са проводници на енергии.

8). Човек е причина за землетресенията, подразбираме онези човешки мисли, които са в състояние да подпушат междумолекулната енергия на земята. Чрез землетресенията природата стресва хората, уплашва ги, а по този начин те трансформират енергиите си.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ