НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

20.5. Мировият самозванец и лъжец

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

20.5. МИРОВИЯТ САМОЗВАНЕЦ И ЛЪЖЕЦ


Та върху този дом се правеха всевъзможни заклинания и различни магически операции от разни хора, за да могат да я премахнат. Имаше представители на михайловистите от Франция, привърженици на Михаил Иванов* от Франция, който тя беше изобличила, и той водеше главната битка срещу нея. А тя също водеше битка срещу него, и беше разказала всичко за него.

И аз тези неща съм ги публикувал още в „Изгревът", том I. Защото онзи беше самозванец, беше се определил за Миров Учител на Бялото Братство.

И ето, сега е 2006 г. Преди няколко години изкараха една негова книга, публикуваха отгоре „Мировият Учител Михаел Айванов". Това е - Миров лъжец и мошеник! - Миров лъжец и Миров мошеник!

И така, докараха михайловистите в България, свързаха се с тех и смятаха, че нещо ще стане. Нищо не може да стане, защото ония ги объркаха, макар че ги подкупваха с пари и ги канеха да ходят на гости при тях. И ония, които се завръщаха от тях, беха вече отклонени, и те не можеха вече да работят. Те беха вече загубени за себе си и като последователи на Учителя Дънов!

*3абележка: Виж „Изгревът", том I. (2. изд. 2011), с. 340-360, 556-559.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ