НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

Какво означава 14 май като дата

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

КАКВО ОЗНАЧАВА 14 МАЙ КАТО ДАТА


И така, в „Изгревът", том XXII, накрая има един отдел „Агарта и Атлантида", от с. 723. И този отдел е изграден върху една беседа на Учителя, наречена „За двете риби и петте хляба". И тука на с. 730 и 731 с. ще разберете какво значи тази дата 14 май, защото днес е 14 май. Какво представлява 14 май? Това е датата, когато на Агарта се събират всички онези, които са представители на Всемирното Велико Бяло Братство, с представителите на Учителите от Божествения свят, и лично от Всемировия Учител Беинса Дуно.

Ще се запознаете с този материал и с моите бележки, които следват след това. Без моите бележки вие няма да имате възможност да влезнете в този материал. А за да проучите този материал, са ви необходими 1-2 години. Но в случая, може да се запознаете какво означава 14 май. - Това е срещата на онези души, към този център Агарта. Но тази среща не е във физически тела, а то е среща на онези, които могат, имат познанията да се изтеглят от физическите тела и да отидат там с духовните си тела, с етерните тела, и да присъстват на този събор.

Но на този събор отиват само онези, които са поканени. Така че в момента това, което съм дал в този том XXII е важно, за да можете да направите връзката между беседата, която е дадена от Учителя през 1938 г. на 14 май, събота в 18 часа. А днес 2006 г., на 14 май в неделя, в 10 часа и 30 минути, аз започнах да чета този материал за Мария Тодорова.

Е, това не е случайно! А случайно аз го открих в момента, когато започнах да работя днес. Така случайността според Учителя е кармически закон. Случайността е кармически закон. Случайността става случайно, но не за случайни хора, и не случайни хора могат да реализират тази случайност, която се явява. Така че продължаваме нататък.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ